De Mors 31
7631 AH Ootmarsum

Tel.: 0541 29 55 39
E-mail: info@orthokliniek.com
Winkelwagen
Artikelen: 0
Totaal:€ 0,00
Ich spreche Deutsch  Ik spreek Nederlands  Ik woon in België Bydlím v Ceské republice
 

Biohcg Kuur

 

Zonder hongergevoel afvallenBiohcg kuur contact

Met onze Biohcg kuur (ORIGINAL) kunt u een maximaal resultaat verwachten. Deze kuur is volledig biologisch. Na het volgen van de 24daagse Biohcg kuur komt u in een stabilisatieperiode. Ook hierin kunt u nog afvallen.
 

Biohcg kuur helpt u gemakkelijk af te vallen

De Biohcg kuur onderdrukt het hongergevoel. Samen met een op maat geschreven dieet van 500 calorieën valt u af zonder er veel moeite voor te doen. Beweging helpt u extra af te vallen tijdens de Biohcg kuur. Ook worden de overtollige vetvoorraden, op buik,billen en dijen, opgebrand. Biohcg kuur bestellen
 

Voor iedereen geschikt

De Biohcg kuur is voor iedereen geschikt. Heeft u last van suikerziekte, medicijnen voor hoge of lage bloeddruk, schildklieraandoeningen of heeft u twijfels, dan is het raadzaam uw arts te raadplegen. Zowel mannen als vrouwens kunnen gebruik maken van de Biohcg ORIGINAL kuur.
 

Wat bieden wij u:

  • Een op maat geschreven dieetBiohcg kuur
  • Een maximaal resultaat in 24 dagen
  • Kwaliteit
  • Het bijgeleverde boekwerk (met duidelijke uitleg) 'Beter in Balans'

Meer informatie

De Biohcg kuur is gemakkelijk te bestellen via de webshop. Bij elke Biohcg kuur bestelling ontvangt u het boekwerk 'Beter in Balans'. Hier staat duidelijk beschreven(stapsgewijs, en per dag) wat u moet doen om tot dit mooie resultaat te komen.
 
 

Biohcg