Orthokliniek Ootmarsum

Al geruime tijd zijn wij werkzaam op het gebied van gezondheid. De Orthokliniek staat voornamelijk bekend om haar Biohcg. Na enkele jaren een ander Biohcg te hebben verkocht, hebben wij besloten om met een eigen Biohcg lijn te komen. We hebben goed geluisterd naar onze klanten om het resultaat van onze eigen Biohcg te maximaliseren. In 2009 zijn wij gestart met de eigen Biohcg. Dit is de Biohcg Original geworden. Nu, enkele jaren later, wordt de Biohcg in Nederland, Belgïe, Duitsland en Tsjechië verkocht.

Veel meer dan alleen Biohcg

Naast Biohcg Original bieden wij tal van andere producten aan. Dit zijn onder andere vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten aan te bieden die daadwerkelijk iets bijdragen. Wij gaan voor kwaliteit. Mis je een product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons streven is om ons assortiment uit te bereiden met alle producten van alleen hoge kwaliteit.

Adresgegevens

Orthokliniek Ootmarsum

Denekamperstraat 11 A

7631 AA Ootmarsum

Contactgegevens

Je kan ons elke werkdag telefonisch bereiken via 0541-29 55 39 en per mail via info@orthokliniek.com. Wij zijn elke dag aanwezig vanaf 08.00u tot 16.30u. Alleen op vrijdag werken wij tot 12.00u. Om onze beloftes waar te kunnen maken, met betrekking tot bijvoorbeeld de levertijd, worden bestellingen die voor 15.00u binnenkomen dezelfde dag nog verzonden. Is het niet gelukt om voor dit tijdstip te bestellen en wil je het graag de volgende dag ontvangen? Aarzel dan niet om ons even te contacteren.

KvK nummer: 51979497

BTW-nummer: NL809334318B01