Wil jij graag afvallen maar je weet niet hoe? Wij helpen je graag middels onze Biohcg Original kuur.

Hoe werkt de Biohcg?

Standaard bestaat de Biohcg kuur uit 24 afslankdagen. Na deze dagen volgt de stabilisatiefase. Het Biohcg dieet is gebaseerd op gezonde voeding. Wij geloven niet in eiwitshakes, repen of andere maaltijdvervangers. Met deze maaltijdvervangers zul je ongetwijfeld afslanken. Maar wat is de invloed op lange termijn?

Tijdens de afslankdagen volg je een op maat geschreven dieet. Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij alle dieetdagen volledig uitgeschreven. Je weet precies wat en wanneer je moet eten. Eet je bepaalde etenswaren liever niet? Geen probleem, dan kun je het gewoon wisselen met andere geadviseerde voeding. Het hele dieet staat uitgelegd in het boekwerk ‘Beter in Balans’. Deze ontvang je altijd bij een Biohcg bestelling.

Biohcg kuur

Voordelen Biohcg Original:

  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Biohcg Original is krachtiger door handmatig energetiseren
  • Toediening via de mond
  • Verlengen of inkorten van de kuur is mogelijk
  • Gemakkelijk te bestellen in onze webshop
  • Bevat géén hormonen
  • Gezinsleden kunnen gewoon mee eten

Wat mag ik allemaal eten?

Zoals eerder vermeld kiezen wij voor gezonde voeding. Hierdoor val je op een gezonde manier af en ga je leren wat voeding met je doet.

Wij adviseren om elke 2 uur te eten. Hierdoor blijft je lichaam de hele dag actief met het verbranden van eten en vetten. Het ontbijt bestaat uit fruit en het middageten uit crackers met bijvoorbeeld rookvlees, kip of rosbief (in het boekwerk staan meer voorbeelden). Met daarbij verschillende soorten groentes.

Het avondeten bestaat uit vlees, vis of kip met daarbij onbeperkt groente. Een aantal voorbeelden zijn: biefstuk, kipfilet, kalfsvlees, kabeljauw, garnalen, ossenworst, mager rundergehakt. Groente voorbeelden zijn: Champignons, asperges, alle koolsoorten, alle bladgroenten, paprika, tomaat. We hebben in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’ 24 verschillende recepten beschreven.

Zowel in de morgen als in de middag neem je een tussendoortje. Dit is meestal een kop bouillon of stukjes groente. Ook in de avond adviseren wij je nog een appel of sinaasappel.

Onlangs hebben wij het begeleidend boekwerk helemaal aangepast en staat alles per dagdeel uitgeschreven.

Wat doen de biohcg druppels?

Om af te slanken eet je natuurlijk minder dan normaal. Normaal gesproken krijg je dan honger. De Bio hcg druppels gaan dit tegen. De Biohcg vloeistof richt zich namelijk op de hypothalamus. De hypothalamus geeft de signalen van honger af. De vloeistof stelt deze gerust en daardoor heb je tijdens het afslanken geen hongergevoel. Dat maakt het dieet prettig en goed vol te houden.

In de Biohcg vloeistof zit onder andere ook L-carnitine en citroenzuur. Deze spelen een belangrijke rol bij de vetverbranding. Zo is L-carnitine een stof die vetten naar de cel loodst waar ze uiteindelijk verbrand worden. Hierdoor verlies je met name de vetten op plekken zoals de dijen, billen en buik.

Biohcg druppels in ampul

Begeleiding tijdens het gebruik van Biohcg

Het bijgeleverde boekwerk is zo geschreven dat je eigenlijk geen begeleiding nodig hebt. Elke dieetdag is namelijk volledig uitgeschreven zodat je precies weet wat te doen. Onze klanten omschrijven het als een goede manier om makkelijk af te vallen. Mocht je toch nog vragen hebben dan staan één van onze therapeuten klaar om deze te beantwoorden. Je kan ons bellen, mailen of het contact formulier invullen en wij reageren op werkdagen binnen 2 uur!

Kom ik na de Biohcg kuur weer aan?

Geen enkel afslankproduct kan je garanderen dat je na het afvallen niet aan komt. Dit ligt grotendeels in je eigen hand. Een groot voordeel van de Biohcg kuur is dat je tijdens de afslankdagen bewust bezig bent geweest met voeding. Hier pik je onbewust veel van op. Je zult merken dat je hierdoor andere keuzes gaat maken. En laten we eerlijk zijn, we adviseren ook lekkere recepten, die je ook na de kuur gaat gebruiken

Je hebt een nieuw eet- en leefpatroon gecreëerd. Hier past zo nu en dan best een lekker patatje of pizza in. ‘De ene dag een beetje meer, is de andere dag een beetje minder’. Nu jij eenmaal meer weet over voeding ga ja vanzelf de bewustere keuzes maken.

Heb je nog vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De Bio Hcg kuur bestellen kan in onze webshop maar mag natuurlijk ook telefonisch of per mail (info@orthokliniek,com of 0541-295539).

Ben je op zoek naar voedingssupplementen dan verwijzen wij je graag door naar onze webshop met vitamines en mineralen.