Receptenboek Biohcg

Bij elke Biohcg kuur ontvang je ons begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. Dit boekwerk bevat een duidelijke uitleg, recepten en de stabilisatiefase. We hebben het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Elke dieetdag is namelijk volledig uitgeschreven zodat je precies weet, wat en wanneer, je gaat eten.Biohcg recepten boek

Wat mag ik zoal eten?

Samen met Lars Sijtsma, kok bij Ron's Gastrobar van sterrenkok Ron Blaauw, hebben we lekkere recepten samengesteld. De Biohcg recepten zijn voornamelijk koolhydraatarm en vetvrij. Wij adviseren in het boekwerk om elke 2 uur wat te eten. Hierdoor is je lichaam de hele dag aan het werk.

Je begint de dag met de Hcg druppels. Daarna met fruit en eventueel een kop koffie of thee. Het geadviseerde fruit bestaat uit appels, sinaasappels of aardbeien.  Rond 10 uur, afhankelijk van hoe laat je dag begint, neem je een tussendoortje. Dit is bijvoorbeeld bouillon met tomaatjes of komkommertjes.

De lunch bestaat uit crackers met vleeswaren, lekkere salades of soepen. Vleeswaren die wij adviseren zijn onder andere rosbief, kipfilet, rookvlees en carpaccio. Dit kun je makkelijk meenemen naar je werk. De lunch kan aangevuld worden met groentes zoals tomaten en komkommers. Ook in de middag heb je weer een tussendoortje.

Het avondeten bestaat voornamelijk uit vlees, vis of kip met daarbij onbeperkt groente of sla. In het boekwerk staan 24 verschillende recepten. Genoeg keuze! Enkele voorbeelden zijn: Steak met pittige kruiden, gevulde paprika, gehaktbal, zeeduivel, kabeljauwfilet, biefstuk, en groentesoep. Ook voor vegetariërs hebben wij lekkere recepten. Later op de avond adviseren wij nog een stuk fruit.

Waarom juist gezonde voeding?

Wij gaan voor resultaten op langere termijn. Daarom geloven wij ook niet in eitwitshakes en afslankrepen. Met deze maaltijdvervangers zul je ongetwijfeld afvallen. Maar wat is het effect op langere termijn? Tijdens de Biohcg kuur leer je veel over voeding en hierdoor ga je ook na de kuur betere keuzes maken. De kans op terugval is daarom veel kleiner. 

Een andere bijkomend voordeel is dat je niet apart hoeft te koken voor je tafelgenoten. Ze kunnen gewoon mee eten. Alleen mogen ze wel iets meer.

Aarzel niet langer en bestel de Biohcg kuur!