Makkelijk afvallen, dat wil iedereen wel. Maar als het echt zo makkelijk was geweest, dan was overgewicht ook niet zo'n groot probleem in Nederland. Toch kan iedereen het.

Een gezond gewicht geeft je veel zelfvertrouwen en levert je veel gezondheidsvoordelen op. Enkele voorbeelden zijn:

  • Betere weerstand
  • Minder kans op hart- en vaatziekten
  • Je slaapt beter
  • Je hebt meer energie
  • Minder risico op diabetes type 2
  • Je voelt je beter

Afvallen is makkelijk als je precies weet wat je moet doen en wat je moet eten. Dit is voor velen van ons het grootste probleem. Niet iedereen is een gezondheidsgoeroe en het is lastig om zelf een goed dieetschema te maken.

Makkelijk afvallen met een afslankkuur

Als je al meerdere pogingen hebt gedaan en het wil nog niet lukken, dan kan een afslankkuur uitkomst bieden. Een afslankkuur geeft je goede dieetschema's en vaak net dat extra steuntje in de rug.

We zeggen het wel vaker; wondermiddelen bestaan niet. Zo is onze afslankkuur ook geen wondermiddel, maar het kan wel daadwerkelijk bijdragen aan jouw afslankdoel (veel of weinig afvallen, vetverbanden op je buik etc.). Websites die beweren dat je doormiddel van een simpele afslankpil makkelijk gewicht kan verliezen, die zijn niet te vertrouwen. Je moet er nu eenmaal wel iets voor doen of laten.

Hoe gaan wij te werk

Onze Biohcg Original afslankkuur hebben wij zo opgezet dat je het makkelijk thuis kunt volgen. Aan de hand van het begeleidend boekwerk ga je door de afslankdagen heen.

Het dieet duurt standaard 24 dagen, maar je kan de kuur ook verlengen met bijvoorbeeld 12 dagen. Alle dagen van het dieet zijn volledig uitgeschreven. Dat maakt het afvallen makkelijk want je weet precies waar je de morgen mee start, hoe de lunch eruit ziet, wat er savonds op het menu staat en daarbij zijn er verschillende tussendoortjes die je kunt nemen.

De recepten in het boekwerk bestaan uit gezonde voeding waarbij vetten en koolhydraten zoveel mogelijk worden vermeden. Voor een indicatie verwijzen wij je graag naar de pagina 'Wat mag ik eten'.

Doelstelling van de kuur

We willen je niet alleen helpen om op een makkelijke en gezonde manier af te vallen. We willen ook dat jij de kilo's die je hebt verloren er ook niet meer bijkomen. Het bekende jojo-effect. Daar hebben wij twee manieren voor bedacht.

  1. De stabilisatiefase. Na het afvallen kom je in een stabilisatiefase. Deze fase duurt 3 weken. Gedurende de afslankperiode heb je namelijk minder calorieën binnen gekregen. Je lichaam is hier gewend aan geraakt. Het zou onverstandig zijn om ineens weer normaal te gaan eten. We gaan het langzaam opbouwen. Ook deze fase staat beschreven in het boekwerk zodat je na het afvallen makkelijk door kunt naar de stabilisatiefase.
  2. De tweede manier ontwikkel je zelf. Dat klinkt misschien gek. Je bent tijdens de afslankdagen bezig geweest met gezonde voeding. Onbewust leer je hier heel veel van. Je zult merken dat je in de toekomst andere keuzes gaat maken. Waar je nu misschien kiest voor 'product x', ga je straks kiezen voor een beter product. Door kleine aanpassingen in je eetpatroon kun je al grote verschillen maken.

Makkelijk volhouden van de kuur

Tijdens het dieet krijg je ondersteuning van een ampul. Deze ampul zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt. Dat maakt het afslanken makkelijk en prettig. Ook zorgt de ampul ervoor dat je je niet moe en futloos voelt.

Ter ondersteuning van het dieet gebruik je de Biohcg druppels

In de ampul zitten de Bio Hcg druppels. Het is een volledige biologische samenstelling. Het bevat onder andere L-Carnitine, Leptine, citroenzuur en gedestilleerd water en wordt aangevuld met verschillende orthomoleculaire middelen. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen. De ampul in combinatie met het dieet zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier kunt afvallen.

Waarom is afvallen meestal niet zo makkelijk?

Afvallen is niet altijd even makkelijk en er zijn veel redenen waarom het niet altijd lukt. De meest voorkomende redenen die wij tegenkomen zijn:

Reden 1: Je kiest voor de verkeerde voeding

Één van de belangrijkste redenen waarom het afvallen niet zo makkelijk is, is vaak het gebruik van de verkeerde voeding. Je hebt je voorgenomen om een tijdje 'op te letten'. Maar we merken dat veel mensen geen flauw idee hebben over wat ze nu precies eten.

Vaak denk je goed bezig te zijn maar dit valt meestal tegen. Dit ligt grotendeels ook aan de voedingsindustrie. We hebben er al eens een blog over geschreven 'de gevaren van suikers'. Wist je dat er meer dan 125 verschillende benamingen voor suikers zijn? Dat maakt het afvallen al een stuk moeilijker.

Dit is dan ook de reden dat wij alle afslankdagen hebben uitgeschreven. Hierdoor weet je gewoon precies welke boodschappen je moet halen en hoe je de gerechten klaar maakt. Dat maakt het afvallen stukken makkelijker.

Reden 2: het hongergevoel wint

Het hongergevoel is een overlevingsreactie van het lichaam. Je hersenen geven een signaal van honger af en die is vaak erg lastig te weerstaan. Waarschijnlijk houd je dit wel een tijdje vol maar vaak horen we dat er toch een moment komt dat je het verliest van het hongergevoel. Hierdoor pak je net even die koekjes, snoepjes of wat anders lekkers. En dat is jammer.

Wanneer dit eenmalig is het geval is, kan het nog niet zo heel veel kwaad. Maar helaas komen deze momenten vaker.

Het hongergevoel is gewoon erg vervelend. De ampullen met Biohcg stellen de hypothalamus, die het hongergevoel afgeeft, gerust. Je hebt daarom tijdens het dieet geen last van honger.

Reden 3: Motivatieverlies

Als je ergens moeite voor doet, dan is het fijn dat je uiteindelijk ook resultaat ziet. De bovenste twee redenen kunnen al snel roet in het eten gooien.

Als de kilo's er amper af gaan dan krijg je al snel te maken met motivatieproblemen. En ben je niet gemotiveerd, dan ga je eerder zondigen en daardoor wordt het afvallen alleen maar lastiger.

Reden 4: Makkelijk afvallen komt mij nooit goed uit

Het enige wat we hier kunnen zeggen is; Ja, dat klopt. Er zijn tijdens je afslankperiode altijd momenten dat het niet goed uit komt. Of je hebt wel een feestje, bbq, bruiloft, visite, vakantie of een etentje. Daarnaast heb je ook nog de Kerstdagen, Paasdagen en Carnaval. Deze dagen zijn ook nog eens verspreid over het hele jaar.

Toch zul je een moment moeten vinden om te starten. Er zijn altijd wel redenen om het uit te stellen.

Wanneer komt afvallen goed uit?
 

Plan daarom een datum dat jij van start gaat. Misschien ben je al wel zover en start je vandaag!

Reden 5: Je hebt stress

Het klinkt misschien raar, maar stress is een dikmaker. Als je te veel stress hebt maakt je lichaam het hormoon cortisol aan.

Cortisol zorgt voor een verhoogde bloedsuikerspiegel. Je lichaam gaat dan eiwitten uit de spieren afbreken en dit zorgt ervoor dat de stofwisseling wordt vertraagd.

Stress is nooit goed en kan voor veel vervelende effecten zorgen. Denk maar aan depressies, hart- en vaatziekten en een verminderde werking van het immuunsysteem. Ook kun je door stress niet zo makkelijk afvallen. Probeer daarom regelmatig te ontspannen. Dit kan onder andere door te sporten, te wandelen of neem gewoon even een momentje voor jezelf.

Reden 6: Je sport veel maar past de voeding niet aan.

Afvallen bestaat voor 80% uit de juiste voeding en voor 20% uit bewegen. Hieruit kun je concluderen dat je niet kunt afvallen door alleen te sporten of te bewegen. Voeding speelt een belangrijke rol in het afslankproces.

Je kunt nog zoveel sporten en bewegen, maar zolang jij je voeding niet aanpast ga je niet zo snel je gewenste doel behalen.

Makkelijk afvallen kan nog steeds!

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande redenen? Dan kunnen wij je zeker helpen om je gewenste afslankdoel te behalen. In het begeleidend boekwerk, behorende bij de Biohcg Original kuur, hebben wij alle bovenstaande redenen meegenomen en het je zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Met Biohcg kun je makkelijk afvallen

Hoe zijn de ervaringen?

Inmiddels werken we al ruim 10 jaar met de kuur en hebben we veel klantenervaringen voorbij zien komen. Omdat we ons product altijd willen optimaliseren nemen wij de feedback ook erg serieus. Gelukkig krijgen we vooral positieve reacties.

Uit een onlangs gehouden enquete bleek 98% tevreden tot zeer tevreden over het product. Ook hebben we veel reviews mogen ontvangen via de onafhankelijke website van Trustpilot. Lees ze gerust en laat je overtuigen dat dit een goede manier is om makkelijk af te vallen.

Belang van gezonde voeding

Er zijn veel verschillende manieren om af te vallen. De één kiest voor maaltijdvervangers en de ander kiest voor een gezond dieet. Je kan ongetwijfeld met beide manieren gewicht verliezen. Wij kiezen heel bewust voor het gezonde dieet.

Kiezen voor afvallen middels een gezond dieet heeft meerdere voordelen:

Voordeel 1: Je krijgt voldoende vitamines binnen

Door het afvallen met maaltijdvervangers krijg je meestal niet de benodigde vitamines en mineralen binnen en daardoor presteert je lichaam niet optimaal.

Afvallen is topsport en daarom is het van belang dat je lichaam in goede conditie is. Om je lichaam ook tijdens de afslankperiode goed te laten presteren, leveren wij ook nog gratis multivitamines mee.

Voordeel 2: Je hoeft niet apart te koken

Ben je met meerdere mensen thuis, dan hoef je niet apart te koken. Je tafelgenoten kunnen gewoon mee eten, ze mogen alleen een beetje meer. In het begeleidend boekwerk staan recepten en geven wij bij sommige recepten ook extra adviezen voor je tafelgenoten. Wat is lekker om erbij te serveren? Natuurlijk is dit niet verplicht, maar wel erg makkelijk.

De basis van het dieet is gezonde voeding
Voordeel 3: Je leert meer over voeding

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je leert wat voeding met je doet. In veel gevallen komt overgewicht door het kiezen van de verkeerde voeding. Als je hier meer over weet, is de kans ook kleiner dat je weer terugvalt.

Ja, ik wil makkelijk afvallen

Heb jij de knop omgezet en wil jij op een goede, gezonde en makkelijke manier afvallen? Wil je meer informatie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Als we je één tip mogen geven: Start direct! Uitstellen kan iedereen en van uitstel komt afstel.

Indien je voor 15.00u het product bestelt in de webshop, ontvang je het een dag later al in huis (met uitzondering van vrijdag, 12.00u).