Wil jij een Bio HCG kuur bestellen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We werken al ruim 10 jaar met Bio Hcg en hebben daardoor de nodige ervaring. Door goed naar onze klanten te luisteren hebben wij het product regelmatig verbeterd met als resultaat: De Bio HCG Original kuur.

Wil je meer informatie over de kuur dan verwijzen wij je graag naar onze Biohcg pagina. Direct al bestellen kan in onze webshop.Biohcg bestellen

Wat ontvang je bij de Bio HCG bestelling?

Bij elke Bio Hcg kuur bestelling ontvang je ons begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. Omdat niet iedereen evenveel weet van voeding, hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Elke dag van het dieet staat erin. Zowel het ontbijt, middageten, avondeten en tussendoortjes.

In totaal staan er 24 verschillende recepten in het boekwerk. Voor ieder wat wils.

Daarnaast ontvang je natuurlijk de Bio HCG ampullen. De ampullen zijn ter ondersteuning van het dieet. Ze gaan het hongergevoel tegen en zorgen voor een hoge vetverbranding.

De HCG druppels worden geënergetiseerd. Het energetiseren is het toevoegen van de kracht aan de ampul. Omdat wij dit nog in eigen beheer doen kunnen wij een maximale kwaliteit garanderen.

Daarnaast werken wij altijd met korte voorraden zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en de houdbaarheidsdatum maximaal is.

Bij de Bio HCG kuur zitten ook pipetten. Deze pipetten kun je gebruiken om de vloeistof uit de ampul te krijgen.

De meeste ampullen kun je makkelijk openbreken. Dit komt door de breekrand in de ampul. Mocht je een ampul tegenkomen die moeilijk open te breken is dan kun je nog altijd de bijgeleverde ampullenbreker gebruiken.

Samengevat, de Bio Hcg kuur bestelling bestaat uit:

  • 24 ampullen (verlengen of inkorten ook mogelijk)
  • Gratis Multivitaminen
  • Receptenboek met 24 recepten
  • Boekwerk 'Beter in Balans' met uitleg
  • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te krijgen
  • Handige ampullenbreker

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bestellingen die we op werkdagen voor 15.00u ontvangen worden dezelfde dag nog verzonden. Op vrijdag is dit 12.00u. Het kan natuurlijk zijn dat je net te laat bent met bestellen en het toch heel graag en dag later al wil ontvangen. Neem dan gerust even contact met ons op. In veel gevallen kunnen we het alsnog wel verzenden.

We versturen alles via Post NL. Zodra we de bestelling hebben ingepakt ontvang je van ons een email met een Track en Trace code. Hierdoor kun je het pakketje volgen en weet je wanneer het bij je afgeleverd wordt.

Onze webshop heeft het webshop keurmerk!

Webshop keurmerk

Mijn bestelling afhalen

Wil je een Biohcg kuur bestellen en tegelijkertijd afhalen? Dan kan natuurlijk ook. Mocht je dit willen dan horen we graag even wanneer je het wilt komen afhalen. We zijn elke dag aanwezig tussen 08.00u en 16.30u (Vrijdag tot 12.00u). Je kan het ons laten weten via info@orthokliniek.com of 0541-295539.

Je kan het afhalen aan de Denekamperstraat 11 a in Ootmarsum. We zitten achter de Albert Heijn. Je kan hier de auto gemakkelijk parkeren.