Buikvet, erg vervelend

Het hebben van te veel buikvet is erg vervelend en zorgt voor onzekerheid. Maar hoe kom je er nu vanaf? Buikvet is één van de lastigste vetten om eraf te krijgen.

Waarom een effectieve methode?

Een van de basisingrediënten van de Biohcg kuur is L-Carnitine. Dit is de enige stof die vetten in de cel kan loodsen waar ze verbrand worden. Dit worden ook wel de mitochondriën genoemd. De toevoer naar deze cel is hierdoor geregeld. Nu heeft het lichaam alleen nog een reden nodig om het buikvet ook te verbranden. Tijdens het dieet worden vetten zoveel mogelijk vermeden. We spreken dan ook van een vetarm dieet. Hierdoor gaat het lichaam de vetten aanspreken. Wil je meer weten over de Biohcg Original. Bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

Tijdens het dieet

Ook tijdens het dieet besteden wij aandacht aan het verbranden van het buikvet. Zo start je elke dag met een glas water of thee met daarin een halve verse uitgeperste citroen. Dit bevordert de afbraak van buikvet. De Biohcg Original kuur richt zich met name op de billen, buik en dijen.

Blijvend resultaat

In veel voedingsmiddelen zitten vet. Opzich is dat helemaal niet erg, want vetten heb je ook nodig. Te veel vet wel. Dit gaat zich namelijk ophopen. Tijdens de kuur ga je onbewust meer leren over voeding. Dit komt omdat we hier veel aandacht besteden. Je zult merken dat je na de afslankdagen bewuste keuzes gaat maken. 

Je ontvangt standaard ons boekwerk 'Beter in Balans'. In dit begeleidend boekwerk staat alles wat je moet weten zodat je de kuur gemakkelijk thuis kunt volgen. Elke dieetdag hebben wij volledig uitgeschreven. Je weet precies wat en wanneer je moet eten. In het boekwerk staan ook recepten en tips voor een maximaal resultaat.