Waarschijnlijk ben je op deze website gekomen omdat je wil afvallen. Dan zit je in ieder geval goed. Op deze pagina proberen wij je uit te leggen waarom afvallen met de Biohcg Original kuur zo effectief is. Je moet er wel wat voor doen. Wij geloven nu eenmaal niet in wondermiddelen die enorme resultaten beloven in korte tijd. Laten we eerlijk zijn, als je kon je afslanken met een simpele pil, dan was overgewicht niet zo’n groot probleem in Nederland.

Hoe werkt het?

Tijdens de kuur volg je een op maat geschreven dieet. Dit dieet staat beschreven in het boekwerk ‘Beter in Balans’ die altijd gratis wordt geleverd met elke kuur. Je start de dag met de Biohcg druppels (in een ampul). Vervolgens eet je om de 2 uur iets. Bepaalde producten mag je zelfs onbeperkt. Tijdens het avondeten eet je voornamelijk vlees, vis of kip.

Receptenboek bij de Biohcg kuur

Waarom is de Biohcg kuur zo effectief?

De basisvloeistof van Biohcg bestaat uit L-carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. L-Carnitine en citroenzuur versnellen de energieproductie. L-carnitine zorgt er ook voor dat de vetten naar de cel worden geloodst waar ze uiteindelijk verbrand worden. Deze overtollige vetvoorraden bevinden zich voornamelijk rond de dijen, billen en buik.

Daarnaast beïnvloedt de Biohcg vloeistof de hypothalamus. Dit is het regelcentrum van de hersenen. De hypothalamus regelt de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Wanneer je aan het afslanken bent komt je lichaam normaal gesproken in een overlevingstand terecht. Zo steekt het lichaam nu eenmaal in elkaar. Je lichaam gaat vetten vasthouden en geeft een signaal van honger af (hongergevoel). Door de Biohcg geeft je lichaam dit signaal niet af en gaat de vetten niet onnodig vasthouden.

Wat mag je eten tijdens en na de Biohcg kuur?

De basis van de Biohcg kuur is gezonde voeding. Geen eiwitshakes, maar gewoon normale en gezonde voeding. Ook hoef je niet apart te koken voor eventuele andere gezinsleden (alleen mogen zij wel iets meer). Tijdens het dieet eet je om de twee uur iets. Hierdoor is je lichaam de hele dag bezig met verbranden. Elke avond staat er een diner op het programma. Het avondeten bestaat grotendeels uit vlees, vis of kip. Met daarbij verse groente. Enkele voorbeelden van het avondeten zijn: Biefstuk, tartaar, kipfilet, kabeljauw, garnalen, haas, kalkoen. Bekijk onze Biohcg recepten.

Het grote voordeel van afslanken met Biohcg

Het afslanken zelf is meestal niet het grootste probleem. Dit kun je op verschillende manieren doen. Overgewicht ontstaat vaak doordat je een verkeerd voedingspatroon hanteert. De Biohcg kuur kan dit voedingspatroon doorbreken. Je bent 24 dagen heel bewust bezig geweest met afslanken. Hierdoor leer je veel over voeding en daardoor ga je je voedingspatroon automatisch aanpassen. De kans dat je ook op gewicht blijft is daarom veel groter. Deze feedback ontvangen wij dan ook vaak van onze klanten.

Wat ontvang je bij een bestelling?

Bij een bestelling in onze webshop ontvang je alles wat je nodig hebt. Een standaard Biohcg kuur bevat 24 ampullen (voor elke dag één), het boekwerk 'Beter in Balans' met duidelijke uitleg en recepten, multivitaminen en pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen. Het boekwerk hebben wij zo geschreven zodat je precies weet wat je moet doen. We hebben elke dieetdag volledig uitgeschreven. Doordat alles uitgeschreven is het een makkelijke manier van afvallen. Mochten er toch nog vragen zijn dan kun je die natuurlijk altijd stellen aan één van onze medewerkers.

Biohcg Bestellen