Op zoek naar Bio HCG Druppels?

Ben je op zoek naar Bio HCG Druppels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken inmiddels al bijna 10 jaar met Biohcg Original en hebben al veel mensen blij mogen maken met een nieuw gewicht en levensstijl.

Wat zijn Bio HCG Druppels?

Bio hcg druppels zijn gemakkelijk toe te dienen. De ampul breek je open en de vloeistof haal je er uit middels een pipet. De vloeistof spuit je in mond en laat je, voor je optimale werking, 60 seconde onder de tong en vervolgens slik je het door. De druppels beïnvloeden de hypothalamus. Dit is het regelcentrum van de hersenen. Bij afslanken komt je lichaam in een overlevingsstand. Het lichaam gaat het vet vasthouden en geeft een signaal van honger af. Deze signalen komen vanuit de hypothalamus. Door het gebruik van de Bio HCG Druppels wordt de hypothalamus gerust gesteld. Hierdoor heb je geen hongergevoel en kun je effectief afvallen.

Het bijbehorende dieet

Bij de Bio HCG druppels ontvang je ook een dieet. We hebben het je heel gemakkelijk gemaakt. Elke dieetdag is namelijk volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat en wanneer je moet eten.  Dit staat allemaal in het boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk zitbij elke Biohcg kuur. Het dieet bestaat uit normaal gezond voedsel. Dus geen eiwitshakes of dergelijke. Het grote voordeel is dat je hierdoor ook beter gaat begrijpen wat voeding met je doet. Dit is één van de redenen waarom terugval in gewicht bij het Bio hcg dieet minder voorkomt.

HCG Druppels bestellen

De HCG druppels zijn gemakkelijk in onze webshop te bestellen. Bestel je voor 15.00u dan wordt het een dag later al bij je afgeleverd. Het standaard pakket bevat 24 ampullen, handleiding, recepten (beide boekwerk ‘Beter in Balans’), pipetten, GRATIS multivitaminen en een handige draagtas. 

Je kan het dieet ook inkorten. Hiervoor hebben we de 12 daagse Biohcg Original kuur. Daarnaast kun je de kuur ook verlengen naar 36 of 48 dagen. Alle mogelijkheden staan in onze webshop.